TÜRKİYE KAMU-SEN YÖNETİMİ BİR ARAYA GELDİ

TAKİP ET

Türkiye Kamu-Sen Bitlis yönetim kurulu üyeleri ve Türk Ulaşım Sen Genel Başkanı Şerafettin Deniz düzenlenen yemekli programda bir araya geldi.

  Yemekte konuşan Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Şerafettin Deniz sendikacılığın önemine vurgu yaparak, tüm sendikacıların ilk ve en önemli işlerinin sendikacılık yapmak olduğunu söyledi.

  Türkiye Kamu-Sen Bitlis İl temsilcisi Yüksel Koçak burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi, “Türkiye Kamu-Sen Bitlis İl Temsilciliği olarak konfederasyonumuza bağlı hizmet kollarındaki il ve ilçe temsilcilerimizle ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Katılımcıları teşekkür ederim” dedi.

  Toplantıya Türk Eğitim Sen Bitlis Şube Başkanı Ünal Gürbüz ve yönetim kurulu Türk-Sağlık Sen Bitlis Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Türk-Büro Sen Tatvan Temsilcisi Ferit Uygun Türk Büro Sen Ahlat Adliyesi işyeri temsilcisi Oktay Bayar, Türk Tarım Orman-Sen Ahlat temsilcisi Necati Aktekin, Türk Yerel Hizmet Sen Temsilcisi Nafiz Kara, Türk Enerji Sen Temsilcisi Şinasi Bayrak, Türk Ulaşım Sen temsilcisi Kemal Bayraktar katıldı.