Minik öğrenciler yılın son dersini Ahlat Müzesinde yaptı

TAKİP ET

Ahlat Şehit Erdoğan Gökbulak Anaokulu öğrencileri yılın son dersini Ahlat Müzesi’nde yaptı.

Okul Müdürü Murat Gencer ve okul öğretmenleri, öğrencilerde tarih ve eser bilincini kazandırmak amacıyla yılın son dersini Ahlat Müzesi’nde tamamladı.

İlk olarak Ahlat Müzesi’ne giden minik öğrencilere Müze Müdürü Mikail Ercek’te eşlik ederek, burada bulunan eserler hakkında bilgi verdi.

Müdür Ercek, daha anaokul çağında çocuklara tarih ve kültür bilincini oluşturmanın önemli olduğunu ifade ederek, bu güzel etkinlikten dolayı Okul Müdürü Gencer’e ve öğretmenlere teşekkür etti.

Okul Müdürü Gencer ise, “Şehit Erdoğan Gökbulak Anaokulu Gelişim raporlarını Ahlat Selçuklu Meydan mezarlığında velilerimizle birlikte verdik. Çocuklarımıza tarihi bilinci vermek için yılın son dersini Ahlat Müzesi’nde yaptık. Ahlat Müzesi, bütün okul öncesi çağda olan çocukların gezip görmesi gereken tarihi bir hafıza niteliğini taşımaktadır. Bizde okul olarak hem farkındalık oluşturmak hem de öğrencilerimize tarihi bilinci oluşturmak adına Ahlat Müzesi ve Selçuklu Meydan mezarlığında böyle bir etkinlik yaptık. Bizlere yakın ilgi gösteren Ahlat Müze Müdürü Mikail Ercek’e çok teşekkür ederim. “ dedi.






Şehit Erdoğan Gökbulak Anaokulu Bitlis Ahlat Ahlat Müzesi