İş insanları Ahlat'ta bir araya geldi

TAKİP ET

Bitlis Girişimci İş İnsanları Derneği (BİGİAD), Ahlat’ta iş insanları ve üyeleriyle bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Ahlat Belediyesi Ahmet Ahlatcı Konukevinde bir araya gelen iş insanları, Bitlis ve ilçelerinin hem ticaretine hem de turizmine katkı sağlamak amacıyla görüş ve önerilerde bulundu.

Toplantı öncesinde kısa bir konuşma yapan BİGİAD Başkanı Kemal İnan, öncelikle katılımlarından dolayı iş insanlarına teşekkür ederek, bu dönemde çok daha güzel projeler üreteceklerini söyledi.

Başkan İnan, “Maşallah bugün iş insanlarımızın yoğun bir katılımı var. 2 Haziran'da tekrar üyelerimizin teveccühüyle bana ve yönetime yeni görev verildi. Bu süre içerisinde yönetimime ve üyelerime desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Güzel bir kongre geçirdik. Katılım çok güzeldi. Tabi verdiğiniz destek ve görev bizim için çok önemlidir. Bu dönemde iyi çalışmamız ve boş durmamamız gerekiyor. Geçmiş dönemden çok daha iyi şeyler yapmamız. Çünkü ikinci dönemi tazeledik. İnşallah bu dönemde Bitlis'ten başlayarak güzel projeler üreterek, iyi bir dönem geçirmek istiyoruz. Allah'ın izniyle ve siz değerli üyelerimizin desteğiyle Ağustos ayında BİGİAD yönetimi olarak burada yapacağımız binanın yerini de alarak inşaatına başlamak istiyoruz. Tekrar geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Bugün burada hem istişare toplantısı hem de sizlerin de görüşlerini almak istedik. Sizlerin desteğini ve önerilerinizi oldukça önemsiyoruz. Bizim için her öneri çok kıymetlidir. Biz sizlerle burada var olacağız. Hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.” Dedi.

Daha sonra toplantı karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Toplantıya Ahlat Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Ergezen, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Adabağ, Bitlis Girişimci İş İnsanları Derneği Başkanı Mekin Kaya ve çok sayıda iş insanı katıldı. Selçuklu Gazetesi






Bitlis Ahlat BİGİAD İş insanları Toplantı BİGİAD Başkanı Kemal İnan