DEVLET BAHÇELİ'DEN ADER'E ZİYARET

TAKİP ET

Malazgirt Zaferi’nin 950.yıldönümü etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz hafta Ahlat’a bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ahlat Doğa ve Kültürel Mirası Yaşatma Derneği’ne (ADER) bir ziyaret gerçekleştirdi.
Tarihi dernek binasında ADER Başkanı Samet Adıyaman ve yönetim kuruu üyeleri tarafından karşılanan Bahçeli, bir süre oturarak sohbet etti.
Dernek Başkanı Adıyaman, çalışmaları ve yürütülen projeleri hakkında Bahçeli’ye bilgi aktardı.
Ziyaret sonunda Adıyaman tarafından Bahçeli’ye, Ahlat’ta tutkara sanatıyla yapılan Sultan Alparslan tablosu hediye edildi.
Konu hakkında değerlendirme yapan Adıyaman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bahçeli ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Adıyaman açıklamasında, “Malazgirt Zaferi etkinlikleri kapsamında ilçemiz Devlet erkanını ağırladı. MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli ise derneğimizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdı. Bir süre tarihi dernek binamızın bahçesinde oturan Devlet bey ile sohbet etme imkanı bulduk. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Devlet bey çalışmalarımızı beğendiğini ve katkıda bulunacağını ifade etti. MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli’nin başta ilçemize ve bizzat derneğimize gelerek bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim. Bir dahaki yıl etkinliklerde tekrar ağırlamaktan onur duyarız.” Dedi.