AK Parti Bitlis Milletvekili Bedirhanoğlu'ndan Ahlat'a ziyaret

TAKİP ET

AK Parti Bitlis Milletvekilli Turan Bedirhanoğlu, Ahlat ilçesinde çeşitli gezi ve temaslarda bulundu.

İlk olarak Ahlat Belediyesini ziyaret eden milletvekili Bedirhanoğlu’nu belediye girişinde Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, belediye birim amirleri ve belediye meclis üyeleri karşıladı.

Daha sonra makama geçen milletvekili Bedirhanoğlu burada Başkan Çoban’dan ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Başkan Çoban, Ahlat’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayeleri altında olduğunu belirterek, devam eden ve hayata geçecek olan projeler için destek beklediklerini söyledi.

Milletvekili Bedirhanoğlu ise Ahlat’ın, bölgede yıldızı parlayan bir ilçe olarak ön plana çıkmaya başladığını ve devletin zirvesini her yıl ağırladığını söyledi.

Bedirhanoğlu, “Ahlat, ilimizin gözbebeği bir ilçemizdir. Başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere devletimizin zirvesi de Ahlat’ı önemsiyor ve her yıl Ahlat’a geliyorlar. Ahlat’a yapılan yatırımlar son sürat devam ediyor. Yapılan ve yapılacak yatırımlara da bizde her alanda desteğimizi sunmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde tüm belediyelerimizin tekrardan AK Partili belediyeler olması için bütün gücümüzle çalışmalıyız. Bu konuda hepimize görevler düşüyor” dedi.

Milletvekili Bedirhanoğlu, daha sonra muhtarların ve vatandaşların taleplerini de dinledikten sonra Ahlat Belediyesi’nden ayrılarak ilçedeki Şehit Aileleri ve gazileri ziyaret etti.

Bedirhanoğlu yaptığı köy ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı.

Milletvekili Bedirhanoğlu’na ziyaretinden AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu, AK Parti Ahlat İlçe Başkanı Mesut Subaşı, Bitlis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Aydoğdu ve partililer eşlik etti.

Bitlis Ahlat AK Parti Bitlis Milletvekilli Turan Bedirhanoğlu