Ahlat'ta esnafın talebi üzerine cadde çift yönlü trafiğe açıldı

TAKİP ET

Ahlat’ta bulunan Şehit Sümmani Görgen Caddesi esnafın talebi üzerine çift yönlü olarak trafiğe açıldı.

Esnafla sabahın erken saatlerinde bir araya gelen Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl ve Ahlat Belediye Başkanı Yavuz Gülmez, esnafların sorun ve taleplerini dinledi.

İlçe merkezinde bulunan ve daha önce tek yönlü olarak trafiğe kapatılan Şehit Sümmani Görgen Caddesi, esnafların talebi üzerine yeniden çift yön trafiğe açılması için çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmalar sonrasında bugün itibariyle caddenin çift yönlü olarak trafiğe açılacağı belirtildi.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Gülmez, esnaftan ve vatandaşlardan bu caddenin açılmasıyla alakalı olarak çok fazla talep olduğunu belirterek, “Belediye olarak üzerimize düşeni yaptık ve bu caddeyi çift yönlü trafiğe açmış olduk. Halkımıza, Ahlat ilçemize ve esnafımıza hayırlı olsun. Esnafın hemen hemen tamamından gelen talepler üzerine açılan bir cadde oldu. Dolayısıyla biz de belediye olarak harekete geçtik. Gerekli düzenlenmelerini yaptık. Trafik komisyon kararı sağ olsun kaymakamımız da destek olarak böyle bir karar çıktı. Alınan karar neticesinde de burayı çift yönlü trafiğe açmış olduk. Yakında da yine okuldaki öğrencilerimizin güvenliği için buraya ışıklandırma da yaparak çocuklarımızın güvenliğini de sağlamış olacağız.” Dedi. Selçuklu Gazetesi

Bitlis Ahlat Ahlat Belediye Başkanı Yavuz Gülmez Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl Esnaf cadde