Ahlat'ta askeri ve polis malzemeleri satışı yapan bir işyeri açıldı

TAKİP ET

Ahlat’ta “Namlı Tactical & Outdoor” adlı askeri ve polis malzemeleri ile avcılıkla ilgili ürün satışı yapan iş yerinin açılışı yapıldı.

Ahlat Park AVM’de yeni kurulan işletmenin açılışına Ahlat Belediye Başkan Vekili Ramazan Ergezen, Ahlat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Şeker, bazı kurum amirleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan dualarla birlikte iş yerinin açılışı gerçekleşti. Açılışın ardından iş yerini gezen Başkan Vekili Ergezen ile beraberindekiler, işletme sahibi Uğur Namlı’ya hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

İşletme sahibi Uğur Namlı ise, iş yerinin açılışına katılan herkese teşekkür ederek, “Çarşı merkezinde av bayi üzerie iş yerimiz bulunuyor. İkinci şubemizi ise Ahlat’ta eksikliğini gördüğümüz askeri ve polis malzemelerinin satışına yönelik yaptık. Çünkü ilçemizde bu ürünlerin satışını yapan bir işletme yoktu. Açılışımızla birlikte hem oldukça yoğun bir ilgi hem de güzel geri dönüşler aldık. Tekrar açılışımıza katılan herkese teşekkür ederim. Ahlat Park AVM’de giriş katta bulunan iş yerimizi gezip görmek isteyen herkesi bekleriz.” Dedi. Selçuklu Gazetesi



Namlı Tactical Namlı Tactical - Outdoor Ahlat Ahlat askeri ve polis malzemeleri