AHLAT GENÇLİK SPOR'DAN ZİYARETLER

TAKİP ET

Ahlat Gençlik Spor Kulübü Derneği yönetim kurulu üyeleri Ahlat Kaymakamı Erkan İsa Erat ile Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban'ı makamında ziyaret etti.

İlçemizde yeni kurulan genç ve dina-mik yönetim kadrosuyla ümit vadeden Ahlat Gençlik Spor Kulübü, Ahlatlı gençleri heye-canlandırıyor.

Ahlat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Kenan Örken ve Yönetim Kurulu üyeleri Kaymakam Erat ile Başkan Çoban'ı makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaretler esnasında Kaymakam Erat ve Başkan Çoban'ın isimlerinin yazılı olduğu forma ve atkılar hediye edildi. Ziyaretten duymuş oldukları memnuniyeti dile getiren Kaymakam Erat ve Başkan Çoban, yeni kurulan Ahlat Gençlik Spor'a başarılı olmaları temennisinde bulunurken, ellerinden geldiği kadar destek olacaklarını da ifade ettiler.  Ahlat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Kenan Örken ise, takıma gösterilen ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Yeni kurmuş olduğumuz kulübümüz aslında isminde de anlaşılacağı gibi gençlere ayrı bir önem vermektedir. Çok güzel projelerimiz var. Bugünde çalışmalarımızı anlatmak maksadıyla İlçe Kaymakamımızı ve Belediye Başkanımızı ziyaret ederek, forma ve atkı hediye ettik. Kulübümüz Ahlat'a yeni bir heyecan katacak ve gençlerimiz için alt yapı çalışmalarından kariyer günlerine kadar birçok alanda eğitimler verecek. Alt yapı futbol okulu çalışmalarımız şuanda gençlerimizin yoğun bir ilgisiyle devam etmektedir. İnşallah çok daha güzel projelerimiz yakın zamanda hayat bulacaktır.  İlgi ve alakalarından dolayı Ahlat Kaymakamı Erkan İsa Erat ile Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban'a ise ayrıca teşekkür ederim.” dedi